ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:
Πόσοι είναι οι υπάλληλοι και οι εκπαιδευτικοί
ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που διαβιβάστηκαν στη Βουλή:

Κ.Υ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Το σύνολο των Τακτικών Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας που εντάχθηκαν στο Ενιαίο Μισθολόγιο ανέρχονται στα 565 άτομα. Το ύψος των αποδοχών, ανάλογα με την κατηγορία , του κλάδου και του βαθμού κυμαίνεται από 630 ευρώ μηνιαίως (κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με 3 έτη προϋπηρεσίες) έως 1.630 ευρώ , μηνιαίως (κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με 27 έτη προϋπηρεσίες).
ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: Στην Κεντρική Υπηρεσία υπηρετούν 17 άτομα σε θέση Συμβούλου που υπάγονται στο Ειδικό Μισθολόγιο ανέρχονται στα 565 άτομα. Το ύψος των αποδοχών , ανάλογα με την κατηγορία, του κλάδου και του βαθμού, κυμαίνεται από 630 ευρώ μηνιαίως (κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κυμαίνονται από 1.538 έως 2.140 ευρώ μηνιαίως σε συνάρτηση με το βαθμό και τα έτη προϋπηρεσίες .
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:Ο αριθμός των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που εντάχθηκαν στο Ενιαίο Μισθολόγιο έως το τέλος του Γ τριμήνου (30-9-12), όπως έχουν δοθεί από τις Δ/νσεις ΠΕ είναι : 68.567 Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί, 41 ΙΔΑΧ και 3.503 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Οσον αφορά στον αριθμό των μονίμων , με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , που εντάχθηκαν στο Ενιαίο Μισθολόγιο, έχει ως εξής:
1.Μόνιμοι εκπαιδευτικοί: 82.920
2. Αορίστου Χρόνου:99
3.Ορισμένου Χρόνου (Αναπληρωτές): 2.562
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΤΕΙ Ο αριθμός των διδασκόντων (μέλη ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ, EΕΠ) που εντάσσονται στα Ειδικά Μισθολόγια ανέρχονται στις 12.500 άτομα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας. Όσων αφορά τις αποδοχές των πανεπιστημιακών και Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ , όπως διαμορφώνονται μετά τη ψήφιση από τη Βουλή των περικοπών στα Ειδικά Μισθολόγια, κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τον πίνακα για τα Πανεπιστήμια κι εδώ για τα ΤΕΙ.


Πηγή: www.esos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τό δέ τήν πόλιν σοι δούναι ουκ εμόν εστίν ούτ’ άλλου των κατοικούντων ἐν ταύτη· ...»

Νομοθεσία σχετικά με παρελάσεις

Παλίνδρομο τρέξιμο (shuttle run)- Τεστ καρδιοαναπνευστικής αντοχής